top of page

Holdtræning

 

Hos Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter tilbyder vi holdtræning undervist af vores dygtige fysioterapeuter. 

Vores holdtræning er for dig, der motiveres af at træne sammen med andre og hvor underviseren sætter rammen for din træning. Det vil sige, at du under hele træningen får øvelser, kyndig vejledning og supervision af en af vores fysioterapeut.   

 

Du kan booke tid til holdtræning ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

pexels-julia-larson-6456305.jpg

NYHED! Seniortræning

På vores nye hold fokuserer vi på at øge styrke, forbedre balancen og lære teknikker til at kunne rejse sig op og sætte sig ned på gulvet. Der vil kun være plads til fem personer på holdet, så alle kan føle sig trygge under træningen. Læs mere her.

Bassinhold

​Træningen har fokus på balance, koordination, muskeltræning og konditionstræning og foregår i Breelteparkens nyrenoverede varmtvandsbassin. Du kan læse mere om vores bassintræning her.

 

Klar til weekend

Kom til en time med selvforkælelse med fokus på stræk, vejrtrækning og afspænding. I rolige omgivelser giver vi os selv lov til at slippe en travl uge og koncentrerer os om os selv.

Du kan læse mere om det nye hold her

Funktioneltræning

Holdet er for dig der ønsker at træne funktionelt, hvor der primært udføres  helkropsøvelser. Derudover er holdet til dig som ønsker at øge din styrke og  kondition samt forbedre din træningsteknik. Læs mere om holdet her

Tryg ved din ryg

Rygholdet er til dig, der oplever rygsmerter, både længerevarende eller tilbagevendende, og som ønsker at blive mere tryg ved at bruge sin ryg og krop i hverdagens udfordringer. Træningen består primært af fritstående øvelser med forskellige redskaber. Læs mere om vores to ryghold her

Sund ryg

Sund ryg er for dig, der har brug for at få styrket din ryg for at få en bedre hverdag. Vi træner på store bolde, men også på gulvet og med vægte/elastikker. Læs mere om vores to ryghold her.

Efterfødseltræning

Holdet er til dig, der har behov for at komme i gang ovenpå din graviditet og fødsel. I trygge rammer kan du komme i gang med træning superviseret af vores fysioterapeuter.

Du kan læse mere om vores efterfødseltræning her.

GLA:D - Knæ & hofte

Her modtager du undervisning og træning af artrose/slidgigtramte knæ og hofter. 
Læse mere om vores GLA:D træning her.

Knæ-hofte hold

Er du færdig med et GLA:D forløb og vil gerne træne videre eller har du gener omkring knæ/hofte område? Så er holdet noget for dig. 

MTT hold

På holdet træner du superviseret efter eget program. På den måde træner du individuelt men på hold. Du kan hele tiden få hjælp af en fysioterapeut.
Du kan læse mere om vores MTT hold her

FysioYoga

FysioYoga er et hold for dig, der kan lide yoga eller til dig, der oplever længerevarende, tilbagevende eller stressrelaterede gener og/eller smerter.
Du kan læse mere om FysioYoga her

 

Pilates

Pilates er en rolig, langsom, men meget effektiv måde at træne på. Der indgår både styrke og stabilitetstræning. Vi træner hele kroppen og har især fokus på core og rygtræning. Vi inddrager vejrtrækningen i øvelserne, så musklerne bliver optimalt iltet.

Træningen slutter af med lidt afspænding.

 

Senior dame

Har du lyst til at få en mere fysisk aktiv hverdag, så er senior dame holdet noget for dig. Med effektive skånsomme øvelser arbejder vi kroppens muskler igennem.

Holdene er små med højst 8 deltagere og fysioterapeuten har hele tiden øjnene på deltagerne., så den enkelte føler sig tryg ved at udføre øvelserne.Vi arbejder med små vægte og elastikker og mange øvelser foregår på gulvet.

TIDER

Mandag

9-10: MTT

14-15: Funktionel Golftræning

14-15: MTT

15-16: Knæ/Hofte

16-17: GLA:D Hofte/Knæ

17-18: Erhvervsaktive vederlagsfri

17-18: Sund ryg

Tirsdag

8-9: MTT

9-10: GLA:D Hofte/Knæ

10-11: MTT

12.30-13.30 MTT

12.30-13.30 Seniortræn.

13-14: Funktionel træning

13.45-14.15: Bassin

14.15-14.45: Bassin

Onsdag

10.30-11.30 MTT

11-12: Senior dame

14-15: Ryghold

15-16: Knæ/Hofte

16-17: GLA:D Hofte/Knæ

17-18: Sund ryg

Torsdag

8.30-9.30: Knæ/Hofte

10-11: Sund ryg niveau 1

10-11: MTT

11-12: MTT

12.30-13.30 Seniortræn.

14-15: MTT

17-18: Tryg ved din ryg

Fredag

9-10: GLA:D Hofte/Knæ

10-11: Pilates

10-11: MTT

10.30-11.30 MTT

13.00-13.30: Bassin

13.30-14.00: Bassin

Spørgsmål og svar om holdtræning

Hvem kan deltage?
Mange deltager på vores hold som supplement til deres fysioterapeutiske behandlingsforløb, men du behøver ikke gå fast til en fysioterapeut, før du kan være med.

Hvad er bindingsperioden?

Der er ingen binding. Du bestemmer helt selv, om du vil deltage på et af vores hold en enkelt gang eller et helt år. Det er op til dig.

Hvordan starter jeg på et hold?
Som det første skal du booke tid til et opstartsmøde, hvor du fortæller om din situation. Ud fra denne samtale anbefaler vores fysioterapeut hvilke hold, der vil gavne netop dig.

 

Du kan booke tid til opstartsmødet online ved at trykke på knappen ”book tid”. Efterfølgende booker du tid til holdtræning ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

charlesdeluvio-XwbzsOOC0Ws-unsplash.jpg
bottom of page