Holdtræning

 

Hos Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter tilbyder vi holdtræning undervist af vores dygtige fysioterapeuter. 

Vores holdtræning er for dig, der motiveres af at træne sammen med andre og hvor underviseren sætter rammen for din træning. Det vil sige, at du under hele træningen får øvelser, kyndig vejledning og supervision af en af vores fysioterapeut.   

 

Du kan booke tid til holdtræning ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

pexels-julia-larson-6456305.jpg

MTT

På holdet træner du superviseret efter eget program. På den måde træner du individuelt men på hold. Du kan hele tiden få hjælp af en fysioterapeut.

 

Golftræning

Forbedr dit handicap med golfspecifik træning. Vi arbejder særligt med mobilitet og styrke i relation til golfsvinget.

Yoga - fokus på styrke og ro

Hvis du savner en aktivitet, som udfordrer både krop og sind, er dette holdet for dig. Vi bruger hele kroppen og kommer igennem de klassiske yogastillinger med øje for dig og dine præferencer. Holdet giver sved på panden, men sluttes altid af med en afspænding, så du både styrkes og får ro fysisk såvel som mentalt.

Holdet bliver undervist af Nellie, som er fysioterapeut og certificeret yogalærer, og hun har undervist mere end 1000 klasser siden 2017. Hendes undervisning er nærværende, respektfuld og humoristisk – alle er velkomne, uanset erfaring!

Ryghold

Vi har flere ryghold på flere niveauer. På rygholdet arbejder vi med mobilitets-, styrke- og coretræning. Holdet er til dig, der vil have en stærkere ryg.

 

GLA:D - Knæ & hofte

Her modtager du undervisning og træning af artrose/slidgigtramte knæ og hofter. Du træner efter et program, hvori der er indlagt progression.

 

GLA:D - Ryg

På dette GLA:D hold modtager du undervisning og standardiseret rygtræning med en fast opbygning. Dette forløb har dokumenteret effekt på artrose.

Efterfødseltræning

Holdet er til dig, der har behov for at komme i gang ovenpå din graviditet og fødsel. I trygge rammer kan du komme i gang med træning superviseret af vores fysioterapeuter.

Spørgsmål og svar om holdtræning

Hvem kan deltage?
Mange deltager på vores hold som supplement til deres fysioterapeutiske behandlingsforløb, men du behøver ikke gå til fysioterapeut før du kan være med.

Hvad er bindingsperioden?

Der er ingen binding. Du bestemmer helt selv, om du vil deltage på et af vores hold en enkelt gang eller et helt år. Det er op til dig.

Hvordan starter jeg på et hold?
Som det første skal du booke tid til et opstartsmøde, hvor du fortæller om din situation. Ud fra denne samtale anbefaler vores fysioterapeut hvilke hold, der vil gavne netop dig.

 

Du kan booke tid til opstartsmødet online ved at trykke på knappen ”book tid”. Efterfølgende booker du tid til holdtræning ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

charlesdeluvio-XwbzsOOC0Ws-unsplash.jpg