top of page

Anbefalinger

Nedenfor kan du læse nogle af de anbefalinger, som klinikkens behandlere har fået.

"Jeg har haft den store fornøjelse at have Sandy, som min fysioterapeut. Udover at være en dygtig, engageret og oplysende terapeut, så er hun et utrolig rart og givende menneske.

 

Mine problemer er bækkensmerter i mange år. Igennem god rådgivning, styrketræning, opmuntring har Sandy formået at flytte mine grænser. Jeg ved nu, hvordan jeg selv kan få min krop til at føles rar og smertefri.
 

Det kan jeg takke Sandy for."

Patient, fysioterapi og smertehåndtering

"I tidligere forløb, andre steder oplevede jeg, at jeg blev mødt af behandling, som ikke gavnede mig og rammer der var gennemsyret af et forsigtighedsprincip, der gjorde mig mere bange end styrket.

For 8 måneder siden startede jeg mit samarbejde med Thomas Agner Laursen. Jeg fandt ud af, at jeg er stærk og robust, og jeg kan klare meget mere end jeg troede tidligere. Det har givet mig mulighed for, at udfordre mine grænser i trygge rammer.

Nu er mine smerter mindre, samt jeg er mere mobil. Det smitter af på mit humør og lyst til at være aktiv."

Christian Flørness Mortensen - ryg- og hoftesmerter i 8 år

"Jeg har haft to sessioner vanecoaching med Sandy. Vi har primært snakket om vaner omkring aften-snacking, og hvordan jeg kunne blive bedre til at lade være eller finde sundere alternativer. Det har været super godt!

 

Sandy sætter nogen andre ord på og sætter ens tanker igang, så man ser problematikker og vaner på en ny måde. Selvom det kun var to sessioner har jeg fået en masse gode værktøjer med. Så kan kun anbefale Sandy."

Klient, VaneCoaching

"Det har været hårdt, besværligt, sjovt, hyggeligt, lærerigt, sundt, nedbrydende - og genopbyggende samt meget mere, at blive trænet af dig. Der har været dejlig afveksling og kedelig gentagelse (- læs: burpees), men du og resten af holdet har gjort alt besværet sjovt."

Holddeltager

"Jeg forsøgte at løfte min venindes rollator ned af trappen, men overså en blomsterkumme og slog ryggen, så jeg hverken kunne gå eller sidde op. På skadestuen var der ingen hjælp at få udover smertestillende.

 

Min nabo foreslog Hørsholm Fysioterapi og Rygcenter. Jeg kunne ikke komme derop, så Katja kom hen til mig og gav mig K-laser. Efter 3 behandlinger, kunne jeg hente brænde ind i min brændekurv og var smertefri.
Tak for god behandling."

Anne, 83 år

"Josefine er en meget naturlig og rolig person, der er god til at lytte og forstå de problematikker jeg mødte op med første gang vi mødtes, efter ca. 2-3 behandlinger, hvor jeg selv skulle yde i centret og lave hjemme øvelser, var der bedring og det forsætter.


Jeg er meget glad for at komme i Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter og kan kun anbefale andre der har problemer med helbredet at bestille en tid."

 

Steve, Patient med diskusprolaps   

bottom of page