top of page

Behandling af Veteranskytterne

 

Nogle soldater kommer såret hjem fra tjeneste og går mange år med fysiske mén.  Vi er stolte over, at Veteranskytterne har valgt Hørsholm Fysioterapi og Rygcenter til at være den første og eneste fysioterapiklinik, der behandler og træner deres veteraner. 

 

Er du medlem af Veteranskytterne og ønsker du en hverdag med mere mobilitet og færre mén? Kontakt Veteranskytternes formand Jacob Panton for mere information. 

pexels-pixabay-40820.jpg

Veteranerne kommer til os med fysiske mén af de skader, som de påførte sig i forbindelse med deres udsendelse for Danmark.

Der kan være gået helt op til 10 år fra de blev såret til de starter i behandling hos os. Uanset hvornår skaden er påført, har vi kunnet se store forbedringer i veteranernes fysiske velvære efter de har startet i fysioterapeutisk behandling hos os. 

Det er et enormt meningsfuldt arbejde, som vi er meget stolte af hos Hørsholm Fysioterapi og Rygcenter.  

Behandlingsforløb

Forløbet starter med en samtale, hvor vi lærer veteranerne at kende: Hvordan træner du bedst i forhold til dine udfordringer, og hvordan kan vi skræddersy et forløb, der passer til lige præcis dig.

 

En kombination af træning og behandling af ar og transplanteret væv sammen med manuel behandling har givet forbløffende resultater.

  

Når første behandlingsforløb er endt, kan man enten fortsætte med træning hos os eller bruge de redskaber vi giver til at vedligeholde træningen selv. 

Om Veteranskytterne
 
Foreningen Veteranskytterne er tilegnet nuværende og tidligere soldater, der er blevet såret i forbindelse med deres tjeneste. Flertallet af disse soldater er blevet alvorligt såret eller på anden måde mærket af deres udsendelse for Danmark.

Brandmark - Veteranskytterne.png
bottom of page