top of page

K-Laser terapi

 

K-Laser terapi kan hjælpe dig, uanset om du har en akut eller længerevarende skade. Det er bevist, at K-Laser Terapi nedsætter smerter, accelererer helingsprocessen, mindsker betændelsestilstande og arvævsdannelse. Behandlingen er kort og smertefri.

 

Du kan booke tid til K-laser behandling online ved at trykke på knappen ”book tid”. Du kan også ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

K-laser.jpg

Vi behandler blandt andet:

  • Knæ-, skulder, nakke- og rygsmerter

  • Slidgigt

  • Seneskader

  • Forstuvninger

  • Muskelskader f.eks. sportsskader

  • Forskellige former for overbelastningsskader

  • Tennis albue

  • Museskader

  • Halspore

Derfor virker K-Laser

K-laserterapi påvirker kroppens væv på celleniveau. Cellestofskiftet øges, og dermed forbedres transport af næringsstoffer gennem cellemembranen.

 

Dette igangsætter en øget produktion af cellulær energi, der giver hurtigere heling.

Smertefri efter 3 behandlinger

"Jeg forsøgte at løfte min venindes rollator ned af trappen, men overså en blomsterkumme og slog ryggen, så jeg hverken kunne gå eller sidde op.

 

På skadestuen var der ingen hjælp at få udover smertestillende. Min nabo foreslog Hørsholm fysioterapi og rygcenter. Jeg kunne ikke komme derop, så Katja kom hen til mig og gav mig K-laser.

 

Efter 3 behandlinger, kunne jeg hente brænde ind i min brændekurv og var smertefri.

Tak for god behandling"

Anne, 83 år

Katjas egen succesoplevelse med K-Laser
"I foråret 2023 cyklede jeg to gange om ugen med Team Rynkeby og på en 80 km tur faldt 10 af os i et massestyrt. Jeg landede i en grøft på min hånd og kunne ikke bruge den i flere uger.

 

På hospitalet fik jeg en skinne, som jeg have på dag og nat. Efter 12 uger med mange smerter blev jeg tilbudt en operation. Jeg vidste, at jeg igen skulle være sygemeldt i 12-16 uger.

 

Sidste mulighed var at forsøge med K-laser. Jeg gav
mig selv K-laser hver dag i 5 dage og al smerte ophørte. Det er nu 4 måneder siden og jeg kan bruge hånden
uden hverken begrænsninger eller smerter."

Katja (klinikejer)

Bestil tid

 

Vi har ydrenumre og aftaler med sygesikringen, så du med en henvisning fra din egen læge kan få tilskud til din behandling. Vi tilbyder også behandling uden for sygesikringens regi. Det betyder, at du som patient ikke behøver at kontakte egen læge.

 

Du kan få K-Laser terapi, som en del af din behandling eller som en separate behandling. Du kan se vores fulde liste med priser her.

 

Ønsker du at bestille en tid til K-Laser behandling, kan du enten booke tid online eller ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

charlesdeluvio-XwbzsOOC0Ws-unsplash.jpg
bottom of page