top of page
pexels-ivan-samkov-4164843.jpg

Funktionelhold

 

Holdet er for dig der ønsker at træne funktionelt, hvor der primært udføres  helkropsøvelser. Derudover er holdet til dig som ønsker at øge din styrke og  kondition samt forbedre din træningsteknik.   

Afholdes: Tirsdag kl. 13

Varighed: 55 min. 

 

Du kan booke tid til holdtræning ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

I træningen indgår der primært øvelser på gulvet og der benyttes bl.a. vægtstænger, kettlebell’s, vægtskiver, måtter mv..

Holdet er opbygget således, at der startes med en opvarmning, hvor der bliver der benyttet kardiomaskiner (fx romaskine eller cykel), og vi gennemgår mobilitetøvelser, der klargør kroppen til den efterfølgende træning med vægte.

Herefter vil der gennemføres en større eller to mindre workouts, og afslutningsvis lidt nedkøling i form af mobilitet/udstræk.

Der er garanti for smil på læben og sved på panden!  

 

Du behøver ikke at have en henvisning for at deltage på holdet.
 

Pris
Holdpris u. henvisning: 125kr. Pr. gang. 

Holdpris m. henvisning: 120kr. Pr. gang. 

Spørgsmål og svar om holdtræning

Hvem kan deltage?
Mange deltager på vores hold som supplement til deres fysioterapeutiske behandlingsforløb, men du behøver ikke gå fast til en fysioterapeut, før du kan være med.

Hvad er bindingsperioden?

Der er ingen binding. Du bestemmer helt selv, om du vil deltage på et af vores hold en enkelt gang eller et helt år. Det er op til dig.

Hvordan starter jeg på et hold?
På de fleste hold skal du som det første booke tid til et opstartsmøde, hvor du fortæller om din situation. Ud fra denne samtale anbefaler vores fysioterapeut hvilke hold, der vil gavne netop dig.

 

Du kan booke tid til opstartsmødet online ved at trykke på knappen ”book tid”. Efterfølgende booker du tid til holdtræning ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

charlesdeluvio-XwbzsOOC0Ws-unsplash.jpg
bottom of page