top of page

Ryghold

 

Vi har to ryghold. De er til dig, der ønsker at styrke din ryg og forbedre din mobilitet. 

Sund ryg

Afholdes: Der er flere hold som træner forskellige tidspunkter af uge. Se tiderne i oversigten her

Varighed: 55 min

Tryg ved din ryg

Afholdes: Torsdag kl 17

Varighed: 55 min

Du kan booke tid til holdtræning ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

pexels-kindel-media-7298390.jpg

Tryg ved din ryg

På holdet vil du opleve at få forbedret din styrke, mobilitet og kondition. Du vil også opleve, at dit forhold til din ryg og krop bliver forbedret igennem fysisk træning. Træningen bygger dig ikke kun stærkere og mere tolerant i muskler og knogler, men det psykologiske aspekt i at døje med smerter forandres også. 

Træningen vil indebære opvarmning, mobilitet, teknik, helkropsøvelser og elementer af intervaltræning. 

Holdet bliver afholdt i vores træningscenteret og består primært af fritstående øvelser (dvs. ikke i maskiner). Der vil blive benyttet forskellige redskaber såsom håndvægte, kettlebells, vægtstænger, vægtskiver eller elastik mv.. 

Hvad siger deltagerne om Tryg ved din ryg

“Efter jeg er startet på rygholdet, så frygter jeg ikke længere at flytte mine store  havekrukker på terrassen. Det er dejligt ikke at være begrænset på den måde  længere.” 

“Jeg har ikke længere behov for hjælp til at bære min kajak. Jeg kan nu bære den  alene.”  

Sund ryg
Holdet er for dig, der har brug for at få styrket din ryg for at få en bedre hverdag. På sund ryg holdet træner vi særligt på store bolde, men også på gulvet og med vægte/elastikker. I træningen er der fokus på styrke og stabilitet.

Der er hold for begynder, let øvede og øvede.

Spørgsmål og svar om holdtræning

Hvem kan deltage?
Mange deltager på vores hold som supplement til deres fysioterapeutiske behandlingsforløb, men du behøver ikke gå fast til en fysioterapeut, før du kan være med.

Hvad er bindingsperioden?

Der er ingen binding. Du bestemmer helt selv, om du vil deltage på et af vores hold en enkelt gang eller et helt år. Det er op til dig.

Hvordan starter jeg på et hold?
På de fleste hold skal du som det første booke tid til et opstartsmøde, hvor du fortæller om din situation. Ud fra denne samtale anbefaler vores fysioterapeut hvilke hold, der vil gavne netop dig.

 

Du kan booke tid til opstartsmødet online ved at trykke på knappen ”book tid”. Efterfølgende booker du tid til holdtræning ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

charlesdeluvio-XwbzsOOC0Ws-unsplash.jpg
bottom of page