top of page

MTT 

 

Holdet er til dig, der har behov for eller ønsker superviseret træning grundet generel funktionsnedgang, genoptræning efter operation, smerter eller grundet en kronisk lidelse fx. leddegigt, parkinson el.o.lign..  

Afholdes: Der eksisterer flere MTT hold i klinikkens kalender. Du kan se tiderne på vores side om holdtræning her.

Varighed: 55 min.

 

Du kan booke tid til holdtræning ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

pexels-anna-shvets-4587383.jpg

På vores MTT hold vil du træne efter et individuelt tilpasset træningsprogram, som er planlagt i samråd med din fysioterapeut.

 

Træningsprogrammet vil være tilpasset efter din målsætning, og programmet vil løbende blive evalueret og korrigeret efter din udvikling og ikke mindst din motivation. 

Ved at deltage på et MTT hold kan du holde din motivation oppe, og sørge for, at du får vedligeholdt din træning, hvilket øger sandsynligheden for din fremgang  og til at opnå resultater. 

Træningen foregår i klinikkens træningscenter, hvor du vil træne i henholdsvis maskiner, med gulvøvelser og/eller med frie vægte efter aftale med din fysioterapeut.​

charlesdeluvio-XwbzsOOC0Ws-unsplash.jpg

Spørgsmål og svar om holdtræning

Hvem kan deltage?
Mange deltager på vores hold som supplement til deres fysioterapeutiske behandlingsforløb, men du behøver ikke gå fast til en fysioterapeut, før du kan være med.

Hvad er bindingsperioden?

Der er ingen binding. Du bestemmer helt selv, om du vil deltage på et af vores hold en enkelt gang eller et helt år. Det er op til dig.

Hvordan starter jeg på et hold?
På de fleste hold skal du som det første booke tid til et opstartsmøde, hvor du fortæller om din situation. Ud fra denne samtale anbefaler vores fysioterapeut hvilke hold, der vil gavne netop dig.

 

Du kan booke tid til opstartsmødet online ved at trykke på knappen ”book tid”. Efterfølgende booker du tid til holdtræning ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

bottom of page