top of page

Golftræning

 

Med fysisk træning kan vi hjælpe dig til at forbedre dit spil, forebygge skader og give dig mere overskud i din tid på banen. Vi tilbyder både individuelle forløb og holdtræning.

 

Træningen er udviklet af Golflandsholdets fysiske trænere og fysioterapeuter. De har arbejdet med eliten af dansk golf gennem 16 år. De har udviklet elitetræningen og udbredt den til spillere på alle niveauer.

Kontakt Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter, hvis du vil høre mere om vores golftræning. Du kan kontakte os på 45 86 94 00 eller post@horsholmfys.dk

IMG_20210420_144837.jpg

Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter har fysioterapeuter med specialeviden og kompetencer inden for undersøgelse, behand-ling og træning af golfspillere på alle niveauer. Vi tilbyder både individuelle forløb, men også holdtræningen Golf Fitness.

Hvorfor skal du vælge Golf Fitness?

Golf Fitness hjælper dig til at komme i bedre form. Dette er både i relation til din fysiske styrke, men også din kondition. Det at komme i bedre form virker skadesforebyggende, og det øger overskuddet på de sidste huller.

De fleste af dem, der deltager på Golf Fitness, oplever, at de øger deres slaglængde. Øget slaglænge (under kontrol) vil kunne sænke dit handicap og øget dit golfniveau. 

Træningen er bygget op af opvarmning, golfspecifik styrketræning, konditionstræning og mobilitetstræning. 

Under opvarmningen gør vi os klar til at udføre de bevægelser, vi skal bruge under træningen. Den golfspecifikke styrketræning er skræddersyet til at forbedre og styrke golfspillerens golfsving. Dette gøres igennem forskellige øvelser.  Konditionstræningen har til formål at forbedre kredsløbet og derved give mere overskud og fokus på de sidste huller - de fleste kender nok til, at ens niveau kan dale på de sidste huller. Dette kan en øget kondition modvirke. Mobilitetstræningen er det sidste element. Her fokuseres der særligt på ryggen og hoftens evne til at bevæge sig.

pexels-peter-fazekas-1089450.jpg

Vil du forbedre dit golfspil? 

 

Har ovenstående vækket din interesse, så kontakt Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter på 45 86 94 00 eller post@horsholmfys.dk

Du kan også booke en tid selv gennem vores online booking.

bottom of page