top of page

Efterfødselhold

 

Træningen er til dig, der lige har født, og som oplever bækken- og/eller  lændesmerter eller som bare ønsker at få bevæget og styrket kroppen efter  fødslen på et hold med andre i samme situation.

Afholdes: Afhængig af efterspørgsel 

Varighed: 55 min.  

 

Du kan booke tid til holdtræning ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

pexels-mizuno-k-13765731.jpg

Det kan være en jungle at finde ud af, hvad man må og ikke må i forbindelse med opstart af træning efter fødslen. Derfor kan professionel vejledning være en stor hjælp for mange.

 

Hos vores fysioterapeut Sandy vil du blive guidet sikkert og  effektivt gennem din opstart med udgangspunkt i dit eget niveau. Du kan starte på holdet efter din 8 ugers-undersøgelse hos lægen. 
 

Før du starter på holdet, skal du til en indledende konsultation, der indebærer en samtale om dig, dit graviditetsforløb og en funktionel undersøgelse samt de vigtigste elementer inden opstart af træningen. 

Der bliver løbende optaget nye deltagere på holdet. 

Spørgsmål og svar om holdtræning

Hvem kan deltage?
Mange deltager på vores hold som supplement til deres fysioterapeutiske behandlingsforløb, men du behøver ikke gå fast til en fysioterapeut, før du kan være med.

Hvad er bindingsperioden?

Der er ingen binding. Du bestemmer helt selv, om du vil deltage på et af vores hold en enkelt gang eller et helt år. Det er op til dig.

Hvordan starter jeg på et hold?
På de fleste hold skal du som det første booke tid til et opstartsmøde, hvor du fortæller om din situation. Ud fra denne samtale anbefaler vores fysioterapeut hvilke hold, der vil gavne netop dig.

 

Du kan booke tid til opstartsmødet online ved at trykke på knappen ”book tid”. Efterfølgende booker du tid til holdtræning ved at ringe til os på 45 86 94 00 eller skrive til post@horsholmfys.dk

charlesdeluvio-XwbzsOOC0Ws-unsplash.jpg
bottom of page