top of page

Bassintræning

Hos Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter har du mulighed for at træne i varmtvandsbassin. Varmtvandstræning kan være en god idé for mange forskellige personer. Det 34-grader varme vand, samt den opdrift vandet giver, kan give en følelse af vægtløshed, der kan gøre øvelser, der er vanskelige på land, lettere at udføre. 

Ønsker du deltage i vores holdtræning, så kontakt klinikken allerede i dag på 45 86 94 00 eller post@horsholmfys.dk eller book en tid til en første konsultation gennem vores online booking.

HOLDET AFHOLDES TIRSDAG OG FREDAG

Bassintræningen foregår i Breelteparkens varmtvandsbassin. Bassinfaciliteterne er i løbet af foråret 2021 blevet totalrenoveret. Det betyder, at faciliteterne er meget moderne og at bassin, omklædning og sauna giver associationer til et luksuriøst spa-ophold.

Når du går til bassintræning, foregår det på et lille intimt hold på maksimalt 6 deltagere. Det betyder, at den instruerende 

fysioterapeut altid kan tilpasse øvelserne, så alle kan være med. 

Der vil bliver instrueret i forskellige øvelser, og man vil gennem-gå øvelser, der øger styrken i både arme, ben, mave og ryg.

Derudover bliver der arbejdet meget med koordinations- og balanceøvelser. Konditionstræning er også et element, der ofte vil indgå.

Derfor skal du forvente, at der også vil være holdtræninger, hvor du vil arbejde med høj puls.

Bassintræning kan vække den indre vandhund i os alle. De fleste bliver glade af at træne i vand . Det skyldes muligvis, at vi for en kort stund får lov til at "lege" i det skønne vand.

 

Selvom vi træner seriøst, er der altid fokus på, at vi har det sjovt samtidig.

Tider

Tirsdag: 13.45-14.15 & 14.15-14.45

Fredag: 13.00-13.30 & 13.30-14.00

Hvem er bassintræning for?

Bassintræning henvender sig særligt til personer, der af den ene eller anden årsag, har udfordringer ved træning på land. Det kan fx være, hvis du lider af en gigtsygdom, hvis du er nyopereret, eller hvis du af andre årsager har udfordringer ved almindelig træning på land.

Bassintræning kan også være for dig, der bare gerne vil træne i varmtvandsbassin.

Har du en vederlagsfri henvisning, kan du træne gratis. Har du en almindelig henvisning, så gælder de almindelige holdtakster jf. sygesikringen - dvs. kr. 199,49.

For at blive tilmeldt et af vores hold til bassintræning, skal du først til en indledende konsultation, hvor du vil blive undersøgt. Går du allerede i forløb hos os, er denne konsultation ikke altid nødvendig. 

Ønsker du tid, så kontakt klinikken i dag på 45 86 94 00 eller post@horsholmfys.dk eller book en tid til en første konsultation gennem vores online booking.

IMG_0434.jpg
bottom of page