top of page

Josefine Sommer

Fysioterapeut

Har du akutte eller længerevarende smerter? Vil du gerne vide, hvad du kan gøre for at mindske dine smerter? I et behandlingsforløb hos mig vil jeg i tæt samarbejde med dig give dig en bedre forståelse af dine smerter.
 

Med afsæt i den nyeste viden om smerter vil jeg guide dig tilbage til en smertefri hverdag, hvor smerterne ikke længere kontrollere dit liv.

CV billede.jpg

Hvad kan du forvente i et behandlingsforløb med mig

Behandlingsforløbet starter med en dybdegående samtale, hvor vi sammen sporer os ind på, hvad kernen af din problematik er. Det giver mig en forståelse for din situation og vil samtidig være grundlaget for resten af dit forløb.
 

Derefter laver jeg grundige undersøgelser som netop er relevante for dig og din problemstilling.
 

Efter samtalen og undersøgelsen laver vi i fællesskab en plan for det videre forløb. Planen vil indeholde information og vejledning omkring dine smerter, et aktivt træningsforløb enten bestående af træning her på klinikken sammen med mig, eller øvelser du får med hjem, som er tilpasset til dit niveau.
 

Når jeg tilrettelægger et forløb, vil jeg altid tage udgangspunkt i dig og din problematik for at sikre, du får det bedste behandlingsforløb og resultat.

Mine store interesseområder er:

  • Akutte og længerevarende smerter

  • Hoftesmerter

  • Knæsmerter

  • Nakkesmerter

  • Rygsmerter
     

 

Erfaring og uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCL erhvervsakademi og professionshøjskole. Inden jeg startede på Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter, har jeg arbejdet som fysioterapeut på en klinik i Farum.
 

Jeg er samtidig uddannet personlig træner og har derfor stærke kompetencer indenfor styrketræning, både individuelt og som holdtræning.

bottom of page