GOLFKLINIK

Golfklinik Danmark er din golfspecialist inden for fysisk træning målrettet golfspillere. Med fysisk træning kan vi hjælpe dig til at forbedre dit spil, forebygge skader og give dig mere overskud i din tid på banen. Vi tilbyder både individuelle forløb og holdtræning. Træningen er udviklet af Golflandsholdets fysiske trænere og fysioterapeuter. De har arbejdet med eliten af dansk golf gennem 16 år. De har udviklet elitetræningen og udbredt den til spillere på alle niveauer.

IMG_20210420_144837.jpg

Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter er en del af Golfklinik Danmark. Det betyder, at vi har fysioterapeuter med specialeviden og kompetencer inden for undersøgelse, behandling og træning af golfspillere på alle niveauer. Vi tilbyder både individuelle forløb, men også holdtræningen Golf Fitness, samt en Golf Body Test.

Hvorfor skal du vælge Golf Fitness?

Golf Fitness hjælper dig til at komme i bedre form. Dette er både i relation til din fysiske styrke, men også din kondition. Det at komme i bedre form virker skadesforebyggende, og det øger overskuddet på de sidste huller.

De fleste af dem, der deltager på Golf Fitness, oplever, at de øger deres slaglængde. Øget slaglænge (under kontrol) vil kunne sænke dit handicap og øget dit golfniveau. 

Træningen er bygget op af opvarmning, golfspecifik styrketræning, konditionstræning og mobilitetstræning. 

Under opvarmningen gør vi os klar til at udføre de bevægelser, vi skal bruge under træningen. Den golfspecifikke styrketræning er skræddersyet til at forbedre og styrke golfspillerens golfsving. Dette gøres igennem forskellige øvelser.  Konditionstræningen har til formål at forbedre kredsløbet og derved give mere overskud og fokus på de sidste huller - de fleste kender nok til, at ens niveau kan dale på de sidste huller. Dette kan en øget kondition modvirke. Mobilitetstræningen er det sidste element. Her fokuseres der særligt på ryggen og hoftens evne til at bevæge sig.

Find ud af hvor du kan forbedre dig med en Golf Body Test!

Ved en Golf Body Test kommer du igennem en Golfscreening. Under denne screening skal du udføre en række test. Disse test har til formål at lokalisere, hvor du har fysiske udfordringer og begrænsninger i relation til dit golfspil.

Når dine udfordringer er lokaliseret, vil der blive udarbejdet en individuel træningsplan med grundig instruktion af hver øvelser. Dette for at sikre et højt udbytte af træningen. Træningen kan både udføres på egen hånd eller sammen med vores kompetente Golffysioterapeuter.

Efter en periode vil der blive udført en re-screening og opfølgning, hvor din udvikling bliver målt. Udfaldet af denne re-screening vil føre til eventuelle justeringer i din træningsplan.

Hele forløbet gennemføres af en certificeret golffysioterapeut, som har gennemgået et omfattende uddannelsesforløb hos Golfklinik Danmark.

Efter forløbet vil du opleve mere overskud på banen, reduceret risiko for skader - og et lavere handicap.

Har ovenstående vækket din interesse, og har du lyst til at forbedre dit golfspil? Så kontakt Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter på 45 86 94 00 eller post@horsholmfys.dk. Du kan også booke en tid selv gennem vores online booking.